Puber cursus

Je pup wordt ineens een Puber! Je zag wekenlang leuke vooruitgang bij de pup en nu lijkt hij alles wat hij heeft geleerd ineens niet meer te kunnen…alles wat om je heen gebeurt is voor de hond leuker dan jij! Dat is een typische omschrijving van hoe een puber hond zich gedraagt en houd het dan maar eens leuk. Maar je hond (hij laat het niet merken) heeft jou écht nodig hoor!

Er is veel (lichamelijk) aan de hand bij de hond die richting de puberteit wandelt en we passen daar uiteraard de begeleiding op aan!

Tijdens de Puber cursussen begeleiden we je met jouw hond door deze periode heen. We horen vaak "hier op de hondenschool doet-ie het goed, maar ja... daarbuiten....", dus daar gaan we mee aan de slag! Daarnaast werken we verder aan Puberoefeningen, lichaamstaal en emoties van de hond en maken we tussendoor kennis met andere hondensportdisciplines.

Uiteraard is er ook tijdens deze cursus volop gelegenheid om vragen te stellen over situaties die je uitdagend vind of die niet helemaal goed gaan. 

Bij deze cursussen geven we groepslessen met maximaal 8 deelnemers (60 minuten) met 2 instructeurs. 

Eventueel is privéles ook mogelijk, bel ons dan even voor de mogelijkheden. 

Algemene informatie Puber cursus groepsles 

  • We geven les in blokken van 4 lessen en de volledige cursus beslaat 5 blokken waarin verschillende thema's worden geleerd en getraind. Omdat de puberteit een uitdagende periode is, wordt je door ons met je puber voor 20 weken begeleid.   
  • Er worden 4 "examens" afgenomen, waar certificaten voor kunnen worden behaald. Wanneer alle 4 de certificaten zijn gehaald, volgt een diploma.  
  • Aanmelden als klant / Inschrijving voor een cursus via deze website.
  • Cursusgeld € 100,-- per 4 lessen. 
  • Veel van onze cursisten vinden het superleuk om daarna door te stromen naar de diverse hondensporten die we geven.